avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturi chirie spatiu comercial fara TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturi chirie spatiu comercial fara TVA

pfa declarat neplatitor tva, domeniu de activitate comert produse industriale, doresc sa inchiriez spatiu comercial de la un SRL platitor TVA, poate SRL sa imi elibereze factura pt chirie fara tva
Cel mai recent răspuns: glodan , utilizator 10:48, 14 Iunie 2013
Daca pt.spatiul respectiv s-a facut notificare la Anaf pentru a emite factura cu tva,nu se poate elibera factura fara tva.
Inchirierea este scutita de tva,dar daca proprietarul spatiului doreste sa colecteze tva o poate face cum v-am descris mai sus.
Intrebati daca s-a facut aceasta notificare la Anaf.
multumesc de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie facturata fara tva cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am o societate comerciala neplatitoare de TVA si am inchiriat un spatiu comercial de la o alta societate comerciala platitoare de TVA.In urma ... (vezi toată discuția)
Tva pt spatiu inchiriat iuganum iuganum Buna . Sunt srl neplatitoare de TVA, si desfsor activitatea de comert intr-un spatiu inciriat pentru care emite factura cu TVA As dori sa stiu daca e vreun ... (vezi toată discuția)
Tva la chirie cristinasova cristinasova Buna ziua! O societate nou infiintata platitoare de TVA, care plateste 3% impozit pe venit inchiriaza un spatiu proprietate catre o alta societate neplatitoare ... (vezi toată discuția)