avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salari, jignit si amenintat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salari, jignit si amenintat

buna ziua.
Am lucrat din 04.01.2013 pana in data de 08.06.2013 la un individ, fara a mi se face contract individual de munca sau alte forme legale, efectuand curse Romania - Germania, cu un Volksvagen Transporter inmatriculat in bulgaria, de 8+1 locuri. In data de 08.06.2013, cand i-am cerut banii pe ultimele 4 curse, am fost gonit, jignit si amenintat, spunandu-mi ca daca nu plec in cursa, nu o sa-mi mai vad nici un ban din urma.
Va rog ami spune ce pot face, pentru ami recupera banii si pentru a se lua masuri asupra acestui individ, precizez ca efectueaza curse Romania - Germania, fara a avea firma si fara a taia bilete calatorilor, plus ca baga persoane in plus.
Va multumesc pentru timpul acord
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 12 Iunie 2013
In acest sens, puteti sesiza concomitent ITM-ul, Garda Financiara sau Politia - Serviciul de investigare a fraudelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si santaj leorot leorot Sunt administratorul unei firme de taxi. In 2008 am avut un taximetrist angajat la negru, pe care l-am dat afara in urma insusirii de catre acesta a unor sume ... (vezi toată discuția)
Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Refuz imbarcare - incredibil Selenus Selenus Buna ziua, un bun amic al meu s-a lovit de urmatorea situatie ce mi s-a parut aberanta si un abuz incredibil. El si sotia lui, impreuna cu 2 copii (5 si 2 ... (vezi toată discuția)