O societate care desfasoara activitate intr-un alt spatiu decat cel care este declarat ca sediu social trebuie sa-l declare ca fiind punct de lucru si sa autorizeze obiectele de activitate care le desfasoara in acel spatiu.
In postarea dvs nu se intelege daca societatea este cu adevarat proprietarul spatiului sau este chiriasul ori a inchiriat acest spatiu catre altcineva. Puteti sa dati detalii pentru a primi un raspuns mai complex.
chiar nu poate sa-mi raspunda cineva?..
societatea in calitate de locator trebuie sa declare punct de lucru imobilul inchiriat?
Locatorul nu desfasoara activitate in acel imobil...asadar nu trebuie declarat, .....insa obtine un profit.....nu stiu...lamuriti-ma va rog pt ca cei de la oRC nu o fac...sau macar indicati-mi un act normativ
multumesc ....si o zi usoara va doresc
Ma aflu in aceeiasi situatie. Societatea mea este prorpietara al unui spatiu pe care l-am inchiriat unei alte societati. Ati aflat daca trebuie declarat ca punct de lucru spatiul din proprietate ?
Punct de lucru
EDY.MILAN
AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)