avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Impozit forfetar an 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Impozit forfetar an 2013

Am un srl care se ocupa cu vinzarea de muzica: cd, viniluri,dvd, etc. pe internet. Firma se incadreaza in noul forfetar care va fi anul acesta? Voi plati taxa forfetara? Astept raspuns, multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2013
innsolente, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:53, 12 Iunie 2013
Inca nu a aparut nici un act normativ in legatura cu impozitul forfetar in anul 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate noua in 2010 ???? florin89 florin89 Buna ziua, Numele meu, este Florin si am cateva intrebari daca o sa imi poata raspunda cineva. 1. Daca infiintez un SRL, in 2010, mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar ? dumitru2000 dumitru2000 Am un srl cu asociat unic si este suspendat. As vrea sa lichidez firma ca nu mi-a adus nimic si sa nu mai am griji. Pe firma am o dacie cu care merg ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl asociat unic lichidare patrim catre as unic vs. vanzare dacie dumitru2000 dumitru2000 Am un srl cu asociat unic si este suspendat. As vrea sa lichidez firma ca nu mi-a adus nimic si sa nu mai am griji. Pe firma am o dacie cu care merg ... (vezi toată discuția)