avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intarzierea platii in urma somatie primite de la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intarzierea platii in urma somatie primite de la ANAF

buna ziua,
am primit azi o somatie de plata ANAF si un titlu executoriu pentru suma de 683 lei pe care trebuie sa platesc, firma fiind, pana in data de 27 iunie. Problema este ca pot plati abia la inceputul lunii iulie#-o deci trec apropape 15 zile peste termenul de plata. Ce mi se poate intampla?>
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:58, 12 Iunie 2013
este posibil sa puna poprire pe conturi.... unele banci (nu dau nume) au comisioane gestiune popriri ft mari (100 eur, de ex), e posibil sa mai dati si pe acolo niste bani.
Buna ziua,

Avand in vedere faptul ca suma de plata nu este foarte mare, cel mai bine ar fi sa mergeti cu somatia la serviciul de executare silita si sa le explicati situatia.

Totodata, ar fi bine sa platiti o parte din suma(50 lei) si sa le duceti chitanta de plata, precizandu-le faptul ca veti plati in scurt timp si restul sumei. Aceast mic artificiu, va poate scuti de punerea in aplicare a procedurii de executare.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Acord de plata ContSters363396 ContSters363396 Buna seara. îndrăznesc sa va deranjez cu următoarea problema: - sunt executat silit pentru un credit restant la GB *(poprire pe conturi) - am încercat ... (vezi toată discuția)
Blocare cont ContSters109653 ContSters109653 Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ? VA INTREB PT CA AM CAZ DE ... (vezi toată discuția)