buna ziua,
am primit azi o somatie de plata ANAF si un titlu executoriu pentru suma de 683 lei pe care trebuie sa platesc, firma fiind, pana in data de 27 iunie. Problema este ca pot plati abia la inceputul lunii iulie#-o deci trec apropape 15 zile peste termenul de plata. Ce mi se poate intampla?>
va multumesc
este posibil sa puna poprire pe conturi.... unele banci (nu dau nume) au comisioane gestiune popriri ft mari (100 eur, de ex), e posibil sa mai dati si pe acolo niste bani.
Avand in vedere faptul ca suma de plata nu este foarte mare, cel mai bine ar fi sa mergeti cu somatia la serviciul de executare silita si sa le explicati situatia.
Totodata, ar fi bine sa platiti o parte din suma(50 lei) si sa le duceti chitanta de plata, precizandu-le faptul ca veti plati in scurt timp si restul sumei. Aceast mic artificiu, va poate scuti de punerea in aplicare a procedurii de executare.
Numai bine
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Popriri pe conturi
nelyflorea
Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Blocare cont
ContSters109653
Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ?
VA INTREB PT CA AM CAZ DE ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.