avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare cauza

am avut o societate,srl,care este radiata din 2010,au ramas datorii pe ea,am poprire pe salariu cu titlu executoriu,am depus contestatie la executare,da dupa termene se suspenda cauza.Asta ce mai inseamna?
Suspendarea dispusa de judecator trebuie sa se intemeieze pe un motiv de drept.

Vedeti care este acest articol din procedura civila in baza caruia s-a suspendat cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma lichidata, raspunderea solidara a fostului administrator, insolvabilitate ioanachitac ioanachitac buna ziua, am o problema... a existat o firma care nu a avut angajati si in anul 2011 a fost lichidatat ( faliment procedura simpla). in 2012 fostul ... (vezi toată discuția)
Instiintare propire anaf andrutu andrutu MI_A VENIT O INSTIINTARE PROPIRE SALARIU DE LA anaf,....suma este de 28877 lei ce inseamna asta?280 milioane vechi sau 28 milioana?nu stiu de unde provin ... (vezi toată discuția)
Problema cu datoriia la anaf pentru pfa fara activitate! Nicole09 Nicole09 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in aceasta problema: Am fost persoana fizica autorizata pana in martie 2010, dar am depus formularele 220 si 200 abia in 2016. ... (vezi toată discuția)