avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Activitatea organelor poate avea caracter ilicit? cum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Activitatea organelor poate avea caracter ilicit? cum demonstrezi rea-intentia organelor?

Cum demonstrezi rea intentia unui organ?
Cel mai recent răspuns: DavidStefan , utilizator 08:48, 13 Iunie 2013
Este inutil a te plange celui ce se considera pus sa aprecieze, suveran in conduita si ...
Sa te plangi, primesti raspuns de genul :el se considera ...
d.p.d.v.d. juridic, termenii juridici au intelesuri si interpretari in functie de ... nu exista dreptate ci iluzia ca se face ceva relativ drept?
Organul ierarhic superior este coleg cu organul inferior si tot la organ esti, deci nu este recomandat sa-i petitionezi (enervezi ,contrazici), se supara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect? irinu irinu Un procuror poate calca in picioare o, hotarare judecatoreasca cine il poate corecta, si daca exista vreo institutie care sa ia masuri daca eu pot dovedi acest ... (vezi toată discuția)
Art 278 al3c.p.p. liviuu liviuu Ma puteti ajuta ca nu am gasit pe net acest articol. La ce se refera? (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu pentru procuror ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au ... (vezi toată discuția)