avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma

buna, as dori sa stiu daca o firma care nu mai are activitate din 2004 si care in 2008 i s-a dat decizie definitiva si irevocabila de dizolvare, avand un lichidator din oficiu poate fi radiata. Ce ar trebui sa facem sa scapam de aceasta firma. :entionez ca lichidatorul din 2008 si pana acum nu a depus cererea de radiere a firmei, cine trebuia sa depuna aceasta cerere? Va rog mult dati-ne o rezolvare in acest caz sa se poata radia aceasta firma ca suntem purtati pe drumuri de la registru l tribunal,de acolo la finante,de acici la registru si tot asa. Mulrumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:38, 12 Iunie 2013
Va adresati cu o cerere registrului comertului prin care solicitati ca in baza art. 210 alin.1 si alin. 10 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, sa inainteze o cerere de radiere la tribunalul in raza careia este inregistrata societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant finante valery valery Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)
Firmele in dizolvare platesc impozit forfetar? lumy27 lumy27 Am 2 firme aflate in dizolvare judiciara, una conform art.237 din legea 31/90 iar cealalta pt certificat de inmatriculare nepreschimbat in termen legal. ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)