avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare amenda la fisc dupa primirea hotararii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare amenda la fisc dupa primirea hotararii instantei

Am primit o hotarare favorabila (inlocuire amenda circulatie cu avertisment), si am primit acasa hotararea (comunicarea).
- Cele 15 zile de recurs sunt calendaristice?
- Dupa scurgerea lor (nu cred ca se va face recurs), pot sa ma duc la arhiva judecatoriei (in alt judet) in ziua 16-17 pentru legalizare?
- Cum se procedeaza de fapt?
- Dupa aceea e suficient sa ma duc la fisc pentru scoaterea amenzii? Cu ce acte?
Cel mai recent răspuns: lcarlisian , utilizator 22:22, 13 Iunie 2013
Cele 15 zile sunt calendaristice.Dupa acest termen mergeti la judecatoria care a pronuntat hotararea si urmati procedura indicata de acasta institutie pentru ca hotararea pronuntata sa devina si irevocabila.(Trebuie sa detineti o chitanta reprezentand taxa de timbru judiciar in suma de 2 lei si un timbru judiciar pe care in cumparati de la un oficiu postal in suma de 0.15 lei) Pentru a scadea pv de amenda din evidentele fiscale intocmiti o cerere in care solicitati scaderea pv de amenda conform hotararii judecatoresti irevocabile in posesia careia sunteti.Anexati la aceasta cerere o copie de pe hotararea ramasa irevocabila.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)
Anulare amenda marianicolescu marianicolescu buna ziua! la primaria orasului figurez cu o amenda ratb care este in istanta pentru contestare. cum trebuie sa procedez ca dupa ce se va da sentinta ... (vezi toată discuția)