Buna dimineata,am urmatoarea problema :am cumparat de la un cetatean din Timisoara un opel vectra ,cetatean care la randul lui a cumparat o din Austria si a adus o pe platforma!Masina avea nr rosii provizorii de Timisoara cand am cumparat o!Am facut identificarea RAR,taxa mediu platita,inregistrare la fisc,toate actele in regula!Cand m am prezentat la ghiseu pt inmatriculare dna de acolo mi a spus ca exista o mentiune de la cei de la RAR pe certificatul de autenticitate cum ca seria de identificare de pe masina este W0L0...etc,iar in Brif uri este WOLO...,in rest toate seriile ok,in consecinta masina nu poate fi inmatriculata definitiv ceea ce inseamna ca trebuie sa o verifice in Austria de ce WOLO si nu W0W0,adica de o si nu zero!Eu trebuie sa iau nr provizorii lunar pe cheltuiala mea pana se rezolva acest aspect,care poate dura chiar mai mult de 90zile!Mentionez ca pe unul dintre actele nemtesti scrie intradevar cu zero,doar pe brifuri este trecut litera O.Va rog sa ma invatati ce am de facut si ce presupune aceasta gresala ca sa o pot numii asa!!!Va multumesc anticipat!
Stupid. In standardul VIN (Vehicle Identification Number- seria de sasiu) nu exista literele I, O si Q. Asta ar trebui sa stie si cei de la RAR, si cei de la Serviciul Inmatriculari.
In locul tau as intra in audienta la RAR, la vreun sef, poate e mai dezghetat si pricepe ca e o neintelegere de citire, si rezolvi mai repede situatia. E clar ca pisica moarta e in ograda lor. Sau poate te intelege vre-un sef de la inmatriculari...
Partea nasoala e ca, fiind vorba de Austria, din cate stiu serviciul lor corespondent serviciului nostru de inmatriculari nu prea raspunde la solicitarile din Romania.
Va multumesc frumos!Am fost la Pipera si am rezolvat ,datorita unui domn de la inmatriculari care are intradevar are ce sa caute pe functia care o ocupa !celor de la Rar,ce pot sa le urez???NUMAI DE BINE!Ca astazi este INALTAREA si trebuie sa fim buni!!!