avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pentru restanta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pentru restanta banca

Buna ziua!azi am primit o sentinta judecatoreasca conform careia pt o restanta bancare mi se pune poprire pe 1/3 din salariu.mentioned ca in prezent sunt in Somaj,am in grija un copil de 13 ani.cum pot face recurs la aceasta hotarare pt a fi redus procentul de poprire?ce se intampla daca nu gasesc un loc de munca si nu se plate efectua poprirea.sentinta a fost data de tribunalul din tg jiu, eu locuiesc in craiova.multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:18, 1 Februarie 2014
Cum pot cere? Tribunalul e in tg jiu,eu in craiova
Nu tribunalul ci judecatoria este competenta sa judece o contestatie la executare. va adresati in scris, trimiteti contestatia prin posta, cereti judecarea in lipsa.
Buna ziua! In cazul unei popriri din salariul pt o datorie la Banca se Poate micsora suma ceruta de Banca(1/3 din salariul) daca am copilul in intretinere?
Vi s-a raspuns deja. Faceti contestatie la executare, asta e calea prin care puteti obtine o reducere a cuantumului popririi. Motivati ca aveti un copil in intretinere, puteti castiga sau nu. legea permite sa va micsoreze pt ca art din codul de procedura prevede o poprire de " pana la" 1/3.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru pensie de intretinere gabaf gabaf In cazul divortului pronuntat la notar dupa cite luni poate merge fosta sotie la un executor judecatoresc ptr a-mi pune poprire pe salariu ptr pensia de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesc toata suma decisa de instanta ... Stoian Ionut Georgel Stoian Ionut Georgel Ce se intampla daca nu platesc toata suma decisa de instanta a pensiei alimentare si platesc doar o parte lunar din ia? (vezi toată discuția)