Buna ziua!azi am primit o sentinta judecatoreasca conform careia pt o restanta bancare mi se pune poprire pe 1/3 din salariu.mentioned ca in prezent sunt in Somaj,am in grija un copil de 13 ani.cum pot face recurs la aceasta hotarare pt a fi redus procentul de poprire?ce se intampla daca nu gasesc un loc de munca si nu se plate efectua poprirea.sentinta a fost data de tribunalul din tg jiu, eu locuiesc in craiova.multumesc!
Nu tribunalul ci judecatoria este competenta sa judece o contestatie la executare. va adresati in scris, trimiteti contestatia prin posta, cereti judecarea in lipsa.
Buna ziua! In cazul unei popriri din salariul pt o datorie la Banca se Poate micsora suma ceruta de Banca(1/3 din salariul) daca am copilul in intretinere?
Vi s-a raspuns deja. Faceti contestatie la executare, asta e calea prin care puteti obtine o reducere a cuantumului popririi. Motivati ca aveti un copil in intretinere, puteti castiga sau nu. legea permite sa va micsoreze pt ca art din codul de procedura prevede o poprire de " pana la" 1/3.