avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire permis

pot redobandi permisul de conducere mai repde decat termenul de un an de zile si cum ,mentionez ca am avut categoriile c si e mai am patru luni pana la termenul de un an de zile cum se procedeaza pt redobandire dupa noua lege
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:58, 13 Iunie 2013
Daca ai avut amenda penala ai voie sa dai examen dupa 6 luni, daca ai primit inchisoare cu suspendarea executarii ai voie dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii. Corect ?
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2013
seat, utilizator
multumesc , dar cum procedez mai dau exame trebuie sa dau si b daca eu am avut doar c si e
Termenele dupa care se poate obtine un nou permis de conducere prevazute de disp.art 116 din Oug.195/2002 nu pot fi reduse.
Aveti mai multe detalii referitoare la obtinerea unui nou permis de conducere aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul anulat mariustec mariustec Buna ziua la toata lumea..as dori sa aflu cand as putea da examen pentru a redobani permisul de conducere daca solutia la judecarea cauzei pe fond a fost ... (vezi toată discuția)
Cand si cum se poate redobandi permisul de conducere? bebi-63 bebi-63 \"In temeiul art.71 alin.2 Cod Penal,va interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a-teza II,b,Cod penal pe durata executarii pedepsei. In ... (vezi toată discuția)
Intrebare infractiuni privind circulatia pe drumurile publice (o.u.g nr.195/2002) ioanadaraban ioanadaraban Daca cineva primeste o pedeapsa de 8 luni inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei termen de incercare de 2 ani si 8 luni pentru anularea ... (vezi toată discuția)