avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare teren agricol de catre cetatean roman in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare teren agricol de catre cetatean roman in Moldova

Pot sa cumpar vreo 20 de hectare de teren in Republica Moldova? Mentionez ca eu nu am cetatenie moldoveneasca, si ca sunt roman.
Multumesc Frumos.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil mariabotnaru mariabotnaru Buna ziua. Eu si sotul meu avem dubla cetatenie(romana si moldoveneasca). Am fost angajata in Romania ca jurist 18 luni iar ultimele 6 luni am fost angajata si ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele dinaintea casatoriei damitheh damitheh Buna ziua, sunt divortata de ceva ani si in urma divortului am pastrat numele sotului.Deoarece doresc revenirea la numele avut inainte de casatorie, va rog sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca al unui cetatean roman cu domiciliul in republica moldova natyvulcan natyvulcan Un cetatean roman cu domiciliul in republica moldova doreste sa se angajeze in cadrul companiei in Romania. Trebuie sa-l trimit la Oficiul de Imigrari sa ... (vezi toată discuția)