avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revenire la numele dinaintea casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revenire la numele dinaintea casatoriei

Buna ziua,
sunt divortata de ceva ani si in urma divortului am pastrat numele sotului.Deoarece doresc revenirea la numele avut inainte de casatorie, va rog sa imi spune-ti ce pasi ar trebui sa urmez. Mentionez ca am dubla cetatenie : romana si moldoveneasca. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: damitheh , utilizator 10:28, 21 Martie 2011
o puteti face numai pe cale administrativa, adresandu-va in acest sens cu o cerere primariei.
Cererea trebuie facuta atat in Romania cat si in Republica Moldova?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In romania este posibila tripla cetatenie? stella_87 stella_87 Sunt nascuta in Republica Moldova,In 2004 am obtinut cetatenia Romana,din anul 2008 locuiesc in Italia si am intentia de a obtine cetatenia italiana deoarece ... (vezi toată discuția)
Modificare nume dyma1982 dyma1982 Buna ziua. Am o nelamurire si nu stiu care ar fi pasii ce trebuie urmati. Cetatean roman cu domiciliu in strainatate (avand totodata cetatenie dubla). ... (vezi toată discuția)
Declarația falsă ă stării civile ContSters496736 ContSters496736 Bună ziua. Sunt o persoană cu dublă cetățenie moldovenească si romană. În dosarul de obținere a cetățeniei române am declarat divorțul avut in ... (vezi toată discuția)