avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declarația falsă ă stării civile
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declarația falsă ă stării civile

Bună ziua. Sunt o persoană cu dublă cetățenie moldovenească si romană. În dosarul de obținere a cetățeniei române am declarat divorțul avut in moldova, dar la momentul când am cerut pasaportul romanesc neavînd timp sa transcriu divorțul am declarat ca nu am fost cadatorita. In prezent locuoesc in Italia si astăzi am fost să reinoiesc pasaportul expirat si iarăși mai intrebat daca am fost căsătorită în moldova. Am zis nu. Dar miau zis ca daca vor verifica dosarul de cetățenie si va rezulta ca am declarat falsul risc pușcăria si retragerea cetățeniei. Care vor fi consecințele pentru mine? Când merg sa retrag pasaportul ma vor aresta pe loc? Ce se va intampla? Sunt însărcinată în a șaptea luna si nu stiu ce sa fac acum? Imi puteti da un sfat va rog? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buletin romanesc sedere in ue OlgaSim OlgaSim Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. Eu detin dubla cetatenie (MD si RO) si am doar pasaport roman cu domiciliul in Moldova. In urma ... (vezi toată discuția)
In romania este posibila tripla cetatenie? stella_87 stella_87 Sunt nascuta in Republica Moldova,In 2004 am obtinut cetatenia Romana,din anul 2008 locuiesc in Italia si am intentia de a obtine cetatenia italiana deoarece ... (vezi toată discuția)
Fals, uz de fals si inselaciune pantelica111 pantelica111 Am folosit o copie de buletin (persoana fictiva) pentru a vinde un autovehicul inmatriculat in strainatate. Dupa un an de zile am fost citat in calitate de ... (vezi toată discuția)