avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare ca platitor de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare ca platitor de tva

Buna ziua,

O firma neplatitoare de TVA care presteaza servicii pe internet pentru firme din comunitate trebuie sa se inregistreze ca platitoare de TVA si in Registrul operatorilor intracomunitari?
Nu stiu daca beneficiarii sunt sau nu platitori de TVA.

Va multumesc!
Pt.a putea sa prestati servicii intracomunitare trebuie sa va inscrieti platitor de TVA si in ROI.
Daca partenerii sunt inscrisi in Reg.Intracomunitar veti factura fara tva,daca nu sunt inscrisi facturati cu tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inscriere in scopuri de tva si roi ContSters333824 ContSters333824 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un sfat de speclialitate la speta de mai jos. Sunt unic actionar intr-o societatea comerciala ce produce ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)