avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Keylogger in PC-ul firmei
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Keylogger in PC-ul firmei

Cat e de legala folosirea unui keylogger in PC firmei atata timp cat acest lucru nu a fost adus la cunostinta angajatilor? Corespondenta purtata intre angajat si angajator pe mailul firmei pe subiecte care nu reprezinta secrete de serviciu si nici alte date care ulterior ar putea dauna firmei corespondenta care apoi ulterior a fost transferata in copie pe mailul personal ca o masura de siguranta poate atrage raspunderea angajatului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters66930 , utilizator 19:07, 2 Iulie 2013
In primul rand ar trebui sa va uitati pe hartiile care le-ati semnat la angajare. Mai mult ca sigur este stipulat acolo, undeva, ceva de genul, ca dispozitivele pe care firma le puna la dispozitia dvs. sunt ale ei si trebuie sa le folositi doar in scopuri profesionale.
Am lucrat in acest domeniu si stiu ca lucrurile astea se spun ori pe hartie ori verbal. Cei mai multi dintre angajati folosesc programe sau diverse unelte cu care isi supravegheaza angajatii. Aceasta supraveghere ar putea sa fie tot timpul sau se poate face prin sondaj.
De unde stiti ca este vorba de un keylogger?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire monitorizare calculator Marcel_ Marcel_ Buna ziua ! Am o nelmaurire legata de monitorizarea unui calculator. Sunt un administrator de retea la o firma si am o colega la a carui calculator am tot ... (vezi toată discuția)
Monitorizare pc la serviciu fara anuntarea angajatului ContSters304089 ContSters304089 De curand am descoprit la servici ca PC=ul este monitorizat observand ca antivirusul a gasit acel program. Nu am fost anuntat nici in scris si nici verbal de ... (vezi toată discuția)
Violare intimitate diana67 diana67 N-am stiut unde posta acest subiect si sper c-am nimerit undeva...mai ales ca nici nu stiu unde si cum si daca se poate incadra fapta respectiva. Prin ... (vezi toată discuția)