avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Recomandarea CM/Rec (1992) 16
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Recomandarea CM/Rec (1992) 16

Bună seara,
ªtie cineva unde aş putea găsi Recomandarea CM/Rec (1992) 16 referitoare la regulile europene cu privire la sancţiunile şi măsurile comunitare?
Am căutat-o pe toate site-urile care mi-au trecut prin minte însă nu am reuşit să o găsesc.

Vă mulţumesc anticipat,
Gheorghe Floroiu
Cel mai recent răspuns: GheorgheFloroiu , utilizator 17:47, 14 Iunie 2013
Stimat forumist,

În primul rând, când căutați o astfel de Recomandare, este necesar să descifați titlul acesteia, pentru a înțelege cine și când a emis-o.

Astfel, CM reprezintă Comitetul de Miniștri, organul Consiliului Europei. Rec reprezintă faptul că textul este o Recomandare, iar 16 este numărul ei. Titulatura exactă a Recomandării este. Rec(92)16E din data de 19 octombrie 1992.

Prin urmare, textul îl veți găsi pe pagina web a Comitetului de Miniștri - Committee of Ministers.

Eu am găsit documentul dvs, dar, din păcate, am încercat să postez link-ul, neavând succes.

Puteți încerca să-l căutați dvs, folosind motorul de căutare al Comitetului de Miniștri:
[ link extern ]

Cu stimă
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
andreigrigoriu, moderator
Vă mulţumesc pentru ajutor domnule Andrei Grigoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte important: prelungire termen procedurÃ-pilot! andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști, Tocmai am văzut astăzi o Decizie a Comitetului de Miniștri - organul execuțional al Consiliului Europei în care se ... (vezi toată discuția)
O cerere declarata admisa de cedo, consecinte? sam bam sam bam in cazul declararii admise a unei cereri la CEDO pe art 3,6,8, consecintele hotararii atacate isi fac efectul si astazi, persoana fiind condamnata la o ... (vezi toată discuția)
Are cineva oms nr. 1.220/1995? begonia begonia Stiu ca a mai existat o discutie referitoare la acest act normativ care nu se regaseste niciunde( daca nu ma insel in \" jurist spital\") dar speram ca ... (vezi toată discuția)