o primarie poate transmite copii dupa contractele de arenda ale unei firme( arendas) la solicitarea unui executor judecatoresc? facem precizarea ca arendasul nu detine bunuri, doar teren primit in arenda.
executorul judecatoresc, mai intai a solicitat relatii privind societatea x,daca are bunuri mobile, imobile, animale, daca da, identificarea lor si daca are teren in arenda.s-a raspuns ca nu are bunuri, are teren LUAT in arenda o suprafata de xxx,x ha.acum executorul solicita copii dupa toate contractele de arenda incheiate de firma x. in baza art. 659 al.2 cod procedura civila.pot fi facute publice toate datele din contracte? ma refer la datele arendatorilor.
eu personal nu cred ca e obligatoriu. articolul citat spune ca autoritatea publica trebuie sa furnizeze datele si informatiile pe care executorul le cere totusi eu nu cred ca e obligatoriu sa dea copii dupa acte, mai ales in conditiile in care nu vad de ce l-ar interesa pe executor un teren care este luat in arenda nu dat in arenda - deci nu este sursa de venituri.