avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comunicare informatii la solicitarea executorului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comunicare informatii la solicitarea executorului judecatoresc

o primarie poate transmite copii dupa contractele de arenda ale unei firme( arendas) la solicitarea unui executor judecatoresc? facem precizarea ca arendasul nu detine bunuri, doar teren primit in arenda.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:17, 17 Iunie 2013
depinde pentru ce se cere comunicarea. de ce intereseaza contractul de arenda in conditiile in care nu primeste bani ci da bani ?
executorul judecatoresc, mai intai a solicitat relatii privind societatea x,daca are bunuri mobile, imobile, animale, daca da, identificarea lor si daca are teren in arenda.s-a raspuns ca nu are bunuri, are teren LUAT in arenda o suprafata de xxx,x ha.acum executorul solicita copii dupa toate contractele de arenda incheiate de firma x. in baza art. 659 al.2 cod procedura civila.pot fi facute publice toate datele din contracte? ma refer la datele arendatorilor.
eu personal nu cred ca e obligatoriu. articolul citat spune ca autoritatea publica trebuie sa furnizeze datele si informatiile pe care executorul le cere totusi eu nu cred ca e obligatoriu sa dea copii dupa acte, mai ales in conditiile in care nu vad de ce l-ar interesa pe executor un teren care este luat in arenda nu dat in arenda - deci nu este sursa de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol arendat Amitrica Amitrica Am arendate cu contract de arenda 2 ha de teren agricol. Contractul a fost facut pe cinci ani si expira pe 1 octombrie anul acesta. Vreau sa vand, am facut ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Obstrucþie a autoritãþilor în prelungirea unui contract de arendare a terenului agricol FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună ziua, Sunt moştenitor legal cu succesiune efectuată după tatăl meu a bunurilor mobile şi imobile, pentru care am reuşit să fac dovada că acesta ... (vezi toată discuția)