avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am si eu o intrebare! Conducere fara permis, ce mi s ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am si eu o intrebare! Conducere fara permis, ce mi s epoate intampla?

Am fost prins de 3 ori in 7 zile fara permis la volanul masinii unui prieten cu acordul lui,el avand permisu´l suspendat...Am fost o data in tribunal si mi-a dat 3 ani cu suspendare..iar acum sunt chemat iar la sectia de politie pentru declaratii,imi puteti spune ce s-ar putea intampla,si pentru ce sunt chemat ? Va Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: cristian_iuli , utilizator 15:26, 14 Iunie 2013
v-a chemat pt ca v-ati urcat fara permis din nou ?

pentru ce ati fost condamnat ? pt una, doua sau trei fapte de condus fara permis ?

am o condamnare de 3 ani cu suspendare,nu sau judecat toate 3 o data ?..mai am 2 dosare care nu m-am judecat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog daca puteti sa ma ajutati.. silvia_25 silvia_25 Buna ziua si la multi ani..am o problema..am un prieten..care in sperioada Craciunului s-a urcat la volan..baut..si l-au oprit politistii..a mers cu ei la ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Judecat în două dosare penale. care sunt șansele la pedeapsa cu suspendare? BlueFeather BlueFeather Buna ziua. In luna martie 2017 am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. La sange mi-a iesit 1.80 la prima proba ... (vezi toată discuția)