Buna ziua.Lucrez cu contract de munca din data de 09.08.2012 si doresc sa intru in preaviz.Intrebarea mea este:cate lui trebuie sa am pe cartea de munca pentru a beneficia de plata concediului de odihna?De abia dupa 1 an de munca as fi beneficiat de concediu?De asemenea,colega mea este in acceasi situatie doar ca ea este angajata de pe data de 15 septembrie si lucreaza cu jumatate de norma (4 ore/zi).Beneficiaza de aceleasi drepturi?Multumesc anticipat.
Daca eu nu sunt vinovata si nu voi recunoaste acest lucru,cand voi pleca,pot sa-mi retina drepturile salariale fara o hotarare judecatoreasca?Cand m-am angajat mi s-a oprit treptat o garantie de 1000 de lei,din pacate fara nici un document.Si pe acestia pot sa-i retina?Unde pot face o reclamatie,pentru ca inventarele nu sunt corecte din start,el aduce marfa fara factura si o trece in inventar pe post de bere sau alte produse..Va multumesc mut pentru timpul acordat si pentru raspunsuri.
Nu va poate retine nimic din salariu fara o hotarare judecatoareasca irevocabila in acest sens.
Garnatia se poae retine in cazul in care salariatul a cauzat un rejudiciu.
Daca nu exista acte ca vi s-a oprit garantia, nu vad cum se poate recupera aceasta in cazul in care se constata ca dvs nu ati cauzat acel prejudiciu.
Inventar gestiune
napoleonul
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)