avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sediu social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sediu social

Buna ziua. As dori sa-mi deschid o cafenea intr-o anumita localitate, dar sediul social al firmei doresc sa-l infiintez in alta localitate. Este posibil acest lucru?
Daca da, aprobarile de la ce institutii trebuie sa mi le iau?
Va multumesc!
Da, puteti deschide la aceea adresa un punct de lucru. In primul rand trebuie sa declarati la Camera de comert infiintarea punctului de lucru (aici va vor lamuri si cu celelalte avize, fiind vorba de o cafenea aveti nevoie de aviz sanitar-veterinar, de la pompieri si mediu).
2007_rozi a scris:

Da, puteti deschide la aceea adresa un punct de lucru. In primul rand trebuie sa declarati la Camera de comert infiintarea punctului de lucru (aici va vor lamuri si cu celelalte avize, fiind vorba de o cafenea aveti nevoie de aviz sanitar-veterinar, de la pompieri si mediu).

Am inteles in felul urmator:

- Imi infiintez firma in localitatea in care doresc;
- Imi infiintez un punct de lucru in alta localitate, unde doresc sa deschid cafeneaua.

La camera de comert din ce localitate trebuie sa inregistrez acest punct de lucru, la cea din localitatea unde va fi cafeneaua?
Buna ziua,
cand va deschideti firma cei de la registrul comertului va vor lamuri exact..
Succes
Punctele de lucru se inregistreaza numai la registrul comertului de la sediul principal.
Si la administratia financiara, a localitatii unde este situat punctul de lucru.

Alte discuții în legătură

Conditii deschide punct de lucru gabricris2000 gabricris2000 As avea si eu o intrebare. Am o firma care o sa se ocupe cu importul si vanzarea de odorizante auto si de interior. Sediul social este facut intr-un ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in alta localitate ContSters75393 ContSters75393 La infiintarea unei Sc ,SRL de ce avize as avea nevoie daca imi desfasor activitatea in alta localitate alta decat sediul social al firmei.M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)