avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru in alta localitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru in alta localitate

La infiintarea unei Sc ,SRL de ce avize as avea nevoie daca imi desfasor activitatea in alta localitate alta decat sediul social al firmei.M-ar interesa avizele daca sunt necesare din partea primariei respective unde doresc sa imi desfasor activitatea.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:51, 29 Iulie 2010
Documentul care atesta drepturile de folosinta asupra sediului profesional si a punctelor de lucru si inregistrare la Registrul comertului, poate fi:
- contract de vanzare cumparare;
- contract de donatie in forma autentica;
- contract de schimb;
- contract de inchiriere (inregistrat la administratia finantelor publice pentru cel incheiat intre persoane fizice si persoane juridice);
- contract de subinchiriere;
- contract de concesiune;
- contract de comodat;
In general, avizele si autorizatiile se obtin pe plan local, adica, de exemplu, daca deschideti un magazin alimentar intr-o alta localitate decat cea in care are sediul firma, veti face demersuri catre DSV-ul local, catre Pompieri, Primarie etc.

De asemenea, trebuie precizat ca autorizarea pentru functionare, ce se obtine de la primarie, este reglementata de consiliul local respectiv, astfel incat procedura poate sa difere de la o localitate la alta, iar in unele localitati nici sa nu fie necesara, pentru anumite categorii de activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contract sa fac cu sotia(detinatorul contractului de inchiriere locuinta) pentru sediul pfa? matheszabi matheszabi Pe numele sotiei este contractul de inchiriere a locintei in care locuim. Aici doresc sa am sediul PFA: programare ( cod CAEN 6201) Aici sint o caruta de ... (vezi toată discuția)
Info deschidere pfa razvanick razvanick Buna ziua, Poate sa ma informeze cineva cu privire la deschiderea unui PFA pentru un prieten cu sediul social in locuinta mea, as avea urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Infiintare cmi gabi4d gabi4d Care sunt etapele,pasii pentru infiintarea unui CMI? Va multumesc frumos pentru raspuns (vezi toată discuția)