avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu castigat, consecinte sentinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu castigat, consecinte sentinta

ce se intampla daca am castigat un proces cu fostul angajator iar el face recurs la aceasta sentinta ,se prelungeste perioada pentru care am castigat drepturile salariale sau nu.multumesc si inca ceva cand am fost concediat nu mi-a fost acordat preavizul de 20 de zile
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
florin40, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 16 Iunie 2013
1. Ce a stabilit prima instanta de judecata?

2. Deja este tardiva discutia despre neacordarea preavizului , intrucat ati promovat un litigiu de munca castigat la prima instanta.
prima instanta a hotarat sa mi se plateasca toate drepturile salariale de la data concedierii si pana la pronuntarea sentintei
In recurs , trebuie sa solicitati sa vi se plateasca pana la data pronuntarii instantei de recurs.
intrebarea mea este ce fac eu mai departe cu sentinta pe care am primit-o,cred ca angajatorul meu va face recurs,eu ce trebuie sa fac?va multumesc.
Aveti doua posibilitati :
- fie o puneti in executare, sub riscul intoarcerii executarii silite

- fie asteptati solutionarea recursului.

Alte discuții în legătură

Reintegrarea prin hotarare judecatoreasca alexa123 alexa123 Am si eu mai multe intrebari: daca un angajat a castigat procesul intentat firmei si s-a dispus reintegrarea si firma a facut recurs: 1. trebuie incheiat un ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva -pt.relatii munca arena arena Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Tribunal o sentinta definitiva prin care se dispune anularea deciziei de concediere pentru un anumit fost ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut inseamna contestatie la executare? ContSters83715 ContSters83715 am pierdut un litigiu de munca la recurs, la fond am castigat, am fost reintegrat, mi s-au platit salarii. Cand am pierdut... mi s-a pus in vedere de pe o zi ... (vezi toată discuția)