avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intrare în legalitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intrare în legalitate

Buna ! va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt. ca nu stiu ce am de facut .IN 2012 am obtinut autorizatia de constructie a unei brutarii inpreuna cu toate documentele vizate plan avize etc dar din cauza conditiilor inpuse de catre ce de la sanipid nu am respectat planul ,am receptia finala la sfarsitul anului si nu stiu incotro sa apuc.[

Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 01:24, 15 Iunie 2013
Orice modificare adusă documentaţiei tehnicei înainte de începerea sau pe parcursul executării lucrărilor este supusă reluării procedurii de autorizare dacă modificările nu se încadrează în limitele avizelor, acordurilor şi actului administrativ al autorităţii pentru protecţia mediului competente .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie casa dcanka2000 dcanka2000 Buna ziua, Doresc sa aflu daca conform legii exista o anumita perioada care trebuie sa treaca de la obtinerea autorizatiei de constructie pana la ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o autorizatie contructie tanase_iuliana tanase_iuliana buna ziua!imi uteti spune si mie de ce fel de autorizatii si alte documente am nevoie in situatia in care am zidit un geam interior si am daramat un zid.nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie pod in pod locuibil sau mansarda Agapie mariana Agapie mariana Buna ziua, se da o casa cu regim de înălțime P+E in acte, are sarpanta...in consecinta are pod doar ca in realitate acest pod este o mansarda. Cum pot ... (vezi toată discuția)