avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neplatit neanuntat impus angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neplatit neanuntat impus angajatilor

cum se poate ca un angajator sa isi bage salariatii in cfs fara ca acestea sa fie macar anuntati???din cate stiu eu acea cerere trebuie facuta de catre angajat.care sunt urmarile cfs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 15 Iunie 2013
an uitat de un aspect important...persoana in cauza lucreaza normal fara a sti de cfs.avand si delegatii externe...
#-o
Este posibil asa ceva numai prin savarsirea unei fapte acre sa atraga raspunderea penala a celui care a savarsit-o (este vorba despre savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata).

Angajatorul a falsificat semnatura salariatului pe o asa zisa cerere de CFS.
Solutia : sesizarea Parchetului si/sau a Politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar si fara consimtamantul angajatului utu7310 utu7310 Lucrez la o firma particulara de 6 ani timp in care nu am cerut niciodata cfs iar state de plata am vazut vreo 3,4 insa de curand am dat intamplator peste unul ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca angajatorul mi-a falsificat semnatura si a scris demisia in locul meu? alexeea alexeea Angajatorul meu mi-a propus sa-mi dau eu demisia in urma unor probleme si prima data am fost de accord apoi m-am gandit mai bine si mi-am anuntat coordonatorul ... (vezi toată discuția)
Probleme loc de munca CretuSabina CretuSabina Buna seara! Am fost angajata la o firma pe perioada determinata la program part time din data de 17 octombrie 2016,in data de 13 mai 2017 am anuntat ca nu mai ... (vezi toată discuția)