avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de intretinere minor - conditii de plata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de intretinere minor - conditii de plata

Daca minorul (care se afla sub tutela mamei) se afla in vacanta la tatal sau (1 luna de zile-luna iunie, spre ex.) acesta este obligat sa plateasca pensia de intretinere minor catre mama si in acea luna?

In hotararea judecatoreasca de divort sau de stabilire a programului de vizitare a minorului nu este stabilita decat suma de plata.
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 21:57, 15 Iunie 2013
Pe durata vacantelor, plata pensiei de intretinere nu se sisteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretineri daca minorul locuieste pe perioada vacantei de vara cu cel care plateste susca lenuta susca lenuta asadar , situatia mea este aceasta... daca eu ìi platesc intretinerea,dar peste 2 saptamani si pe toata perioada de vara pina la inceperea noului an ... (vezi toată discuția)
Ce patesc daca nu il las sa vada copilul? criss_nst criss_nst am mare nevoie de un raspuns!am divortat in luna aprilie 2008,divortul s-a facut din culpa comuna,pe cale amiabila.s-a stabilit in hotararea care a devenit ... (vezi toată discuția)
Incredintat copilul mamei, ea poate iesi din tara cu el fara acordul lui? Saromandus Saromandus Buna seara, As dori sa stiu daca, in urma pronuntarii unei sentinte de divort, este incredintat copilul mamei, aceasta poate sa iasa cu copilul din tara, mai ... (vezi toată discuția)