avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot pati ceva? I-am cerut procuroarei numarul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot pati ceva? I-am cerut procuroarei numarul de telefon si i-am facut o propunere indecenta

Nu am antecedente penale. In urma cu 2 saptamani am fost la un club, si a iesit cu batie. Am participat si eu, dar nu am inceput eu.

Am fost la dus la politie, apoi dimineata la parchet. Eram subinfluenta bauturilor alcoolice. Scandalul a inceput de la o fata... si ca sa fiu obiectiv i-am cerut nr. de telefon procuroarea, i-am scris "ce nr. aveti?! ca diseara vreau sa facem sex" i-am scris si "P.S. Te iubesc!" si m-am semnat.

Mi-au pastrat declaratia la dosar... :)



Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2013
Admin, administrator
se pare ca te-ai distrat cu cine nu trebuia. Ai depasit masura cand i-ai cerut nr.de tel.al d-nei procuror si mai ales ca i-ai scris ca vrei sa faci sex cu ea.

Ce vei pati? D-na procuror va inainta dosarul catre judecator,iar judecatorul va lua o decizie. Daca te va condamna la inchisoare,poate ca acolo vei medita mai mult la faptele tale si la ceea ce ai scris.
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2013
Admin, administrator
Ma va condamna pentru ca i-am zis ca vreau sa fac sex cu ea ????

in primul rand lucrurile stau in felul urmator:

1) D-na procuror va strange toate dovezile,marturiile altora cu privire la bataia de la discoteca,de aceea ti-a luat si tie o declaratie in care trebuia sa povestesti cum s-au petrecut lucrurile la discoteca,iar tu in loc sa scrii ce trebuia spre usurarea situatiei tale,mai rau ai inrautatit lucrurile ca ai cerut nr.tel la procuror,sex,sani frumosi,etc,

2) Dupa ce d-na procuror a terminat cu dosarul,il va inainta catre instanta,si va participa si ea (obligata de lege sa participe),iar in fata judecatorului,bineanteles ca ea te va acuza,va face tot ce ii sta in putinta,cerand judecatorului sa te condamne la inchisoare.

3) Soarta ta este in mana judecatorului,el va hotari daca vei primi amenda sau inchisoare....
Ma intreb: oare ce infractiune este asta?!?!?!

:D


In definitiv, nu ai luat-o cu forta sa faceti sex, ba chiar desi erai sub influenta bauturilor alcoolice, i-ai cerut numai un numar de telefon, ai facut o declaratie de dragoste si ti-ai exprimat o dorinta fireasca!!!!

Ce treaba au toate acestea cu o eventuala condamnare?!?!?!



potpaticeva a scris:



Mi-au pastrat declaratia la dosar... :)





... probabil s-a simtit si ea magulita si a hotarat sa pastreze o amintire :D


potpaticeva a scris:

Ma va condamna pentru ca i-am zis ca vreau sa fac sex cu ea ????




pfff... daca toata lumea ar fi condamnata pentru exprimarea unei dorinte de a face sex cu cineva... atunci cred ca ar ramane pamantul pustiu de oameni...


:beer:


@Car3men

Nu e chiar asa,nu presupuneti ca d-na procuror ar pastra acea declaratie ca amintire. Si nu e vorba ca a fost o presupusa exprimare de dorinta de a face sex.
Acea procuroare nu este un cineva oarecare,declaratia de a face sex cu ea nu era in timpul ei liber!
Era in timpul serviciului,cu toate ca tara asta duce lipsa de procurori,iar la parchet sunt o gramada de dosare ce trebuiesc a fi solutionate,credeti ca d-nei procuror ii ardea de glume in timpul serviciului,si nu orice gluma,ci una in bataie de joc,adica luata peste picior asa la misto?

Nu puteti sti ce gandea doamna procuror,cert este ca aceasta procuroare l-a audiat ptr.a solutiona cazul,nu sa asculte declaratii de dragoste si avansuri cu propunere de sex.
:hammer:

Alte discuții în legătură

Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)
Pot invoca in preschimbarea ordonantei de renuntarea la up, art. 314 (1) a), art. 315 (1) b) si art. 16 (1) a) ? eusaisapte eusaisapte Pot invoca in preschimbarea ordonantei de renuntarea la UP, art. 314 (1) a), art. 315 (1) b) si art. 16 (1) a) ? In fapt, a fost dispusa nelegal si ... (vezi toată discuția)