avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot pati ceva? I-am cerut procuroarei numarul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot pati ceva? I-am cerut procuroarei numarul de telefon si i-am facut o propunere indecenta

Nu am antecedente penale. In urma cu 2 saptamani am fost la un club, si a iesit cu batie. Am participat si eu, dar nu am inceput eu.

Am fost la dus la politie, apoi dimineata la parchet. Eram subinfluenta bauturilor alcoolice. Scandalul a inceput de la o fata... si ca sa fiu obiectiv i-am cerut nr. de telefon procuroarea, i-am scris "ce nr. aveti?! ca diseara vreau sa facem sex" i-am scris si "P.S. Te iubesc!" si m-am semnat.

Mi-au pastrat declaratia la dosar... :)



Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2013
Admin, administrator
Carmen,observ că aţi limitat latura obiectivă a infracţiunii de ultraj la lovire , vătămare sau ameninţare .Omiteţi insulta şi calomnia. Verificaţi totuşi doctrina , pentru a nu rămâne la o opinie personală , doar pentru că aşa vedeţi lucrurile.
În plus, nu vedeţi nici latura subietivă, adică acele cuvinte şi expresii folosite nu au fost scrise intenţionat? Poate au fost cumva scrise sub ameninţare? NU-mi spuneţi că autorul era în stare de ebrietate şi nu avea discernământ...şi nici că nu identificaţi nicio insultă în cele scrise pe bileţel.
Discuţia este pur teoretică însă şi nu o vom continua la nesfârşit .Sper că userul a tras unele concluzii, mai ales că , din câte scrie într-un mesaj mai sus, însăşi procuroarea i-a spus că l-ar putea acuza de ultraj.
Pentru că aproape orice discuţie cu subiect ,fierbinte,, tinde să degenereze la un moment dat, o vom închide .Mulţumesc pentru înţelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)
Pot invoca in preschimbarea ordonantei de renuntarea la up, art. 314 (1) a), art. 315 (1) b) si art. 16 (1) a) ? eusaisapte eusaisapte Pot invoca in preschimbarea ordonantei de renuntarea la UP, art. 314 (1) a), art. 315 (1) b) si art. 16 (1) a) ? In fapt, a fost dispusa nelegal si ... (vezi toată discuția)