avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosare publicate pe net
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosare publicate pe net

Care este explicatia ca un dosar apare pe site-ul TMB
[ link extern ]
dar nu apare pe site-ul
[ link extern ]

Este dosarul cu nunarul 78264/3/2011 ce apare pe primul site dar nu apare pe cel de-al doilea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 14:40, 16 Iunie 2013
Apare, mai dati un click pe lupa de la cautare de sus din dreapta.

De cand au schimbat portal.just.ro cu noua interfata, face figuri, functioneaza mai prost ca inainte!

Eu am intrat, va pun un copy/paste la repezeala :
institutie=3 78264/3/2011 vDosar_1.aspx … de pensionare 78264/3/2011 [ link extern ] ;
Dată: 16.06.2013
In urma cu cateva luni a fost ”imbunatatit” portalul instantelor de judecata,iar noutatea este ca nu apar toate dosarele ,mai lipsesc sedinele si cautarea ” nu cauta ”cateodata.

Probabil acesta este motivul pentru care nu apare dosarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Anulare carte de identitate gogoescuovidiu gogoescuovidiu Buna ziua! Ma numesc Gogoescu Ovidiu si am si eu o intrebare....din anul 2011 locuiesc in Cehia si am adresa in Romania la o fosta prietena. In urma cu o zi am ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de a afla daca am un proces pe rol? MIHAELA DUMITRESCU MIHAELA DUMITRESCU BUNA ZIUA. VA ROG MULT DACA PUTETI SA-MI SPUNETI,CARE ESTE MODALITATEA DE A AFLA DACA AM UN PROCES PE ROL, IN CAZUL IN CARE NU LOCUIESC LA ADRESA DIN ... (vezi toată discuția)