avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anulare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anulare carte de identitate

Buna ziua! Ma numesc Gogoescu Ovidiu si am si eu o intrebare....din anul 2011 locuiesc in Cehia si am adresa in Romania la o fosta prietena. In urma cu o zi am primit un mesaj de la ea cum ca ar fi anulat cartea mea de identitate. As dori sa stiu daca este posibil asa ceva si ce este de facut in acest caz. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:56, 5 Decembrie 2014
Ma indoiesc. Este foarte greu de anulat o carte de identitate, se poate doar cu hotarare judecatoreasca definitiva de evacuare si de anulare a CI. Asta inseamna ca ar trebui sa fi existat un proces de care dvs. sa nu stiti dar al carui dosar sa poata fi gasit pe portalul instantelor din Romania.
Spuneti-i sa va trimita un scan al sentintei de anulare a CI sau sa va spuna numarul dosarului ca sa il cautati pe portal.just.ro, unde pot fi urmarite toate dosarele de la toate instantele din Romania, adica aici:
[ link extern ]

Daca va trimite, reveniti si povestim :) In principiu nu e nicio problema, va faceti alta CI.
dar problema este alta eu sunt in cehia si daca intradevar la anulat atunci stau in europa ilegal'' doar in baza adeverintei de sedere temporara'' care imi expira in 2016.
Faceti click pe link-ul pe care vi l-am pus si introduceti-va numele in campul alb din dreapta sus apoi faceti click pe lupa de la Cautare.
Daca a existat procesul o sa va apara rezultate. As pune pariu pe o pereche de ghetute curate ca nu o sa gasiti nimic.
intradevar nu am gasit nimic Daca ati fi pariat ati fi castigat ghetutele:). Va multumesc pentru ajutor.
Trebuia sa va provoc direct :D Acum raman doar cu ale mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Schimbare de resedinta anamariaruspaltinean anamariaruspaltinean Buna ziua, Eu sunt in Spania si am nevoie de o resedinta in Romania pentru schimbarea buletinului romanesc, mama mea me poate face un flotant pe casa ei? si ... (vezi toată discuția)
Buletinul expira curand, refacere din strainatate gaberela gaberela Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in situatia cu care ma confrunt: cineva din familia mea lucreaza in strainatate, iar in curad ii va expira CI; si-a luat ... (vezi toată discuția)