AX-(m fost disponibilizata in ian 2013 de la hidroelectrica fara a se respecta CCM in vigoare am cistigat in instanta salariile compensatorii dar cu recurs care mai sunt pasii ptr a inta in posesia banilor?X-(
in momentul in care veti avea o hotarare definitiva solicitati plata salariilor compensatorii pe cale amibila iar daca nu se conformeaza apelati la ajutorul unui executor judecatoresc.
dupa ce aveti hotararea de la fond, adesati-va cu o adresa societatii sa vi le plateasca de buna voie, daca nu o fac apelati la un executaor judectoresc
Am inteles ca recursul se face in 10 zile de la primirea comunicarii si apoi se merge la Curtea de Apel si cu siguranta vom cistiga si acolo ,la fel si ceilalti colegi care au fost reprezentati de avocati particulari au avut cistig de cauza dar tot cu recurs ,sigurul lucru care ne omoara este faptul cum se misca lucrurile.,speram ca pina in august sa ne cistigam banii....?Oricum pe anularea deciziei inca nu s-a fixat o data dar speram sa cistigam si acolo deorece cel putin in cazul meu ma aflam in CO de drept pe 2013 cind m-au anuntat ca sunt in preaviz dupa o perioada de 6 luni de CM .Datorita serv am facut o bronsita cronica deorece pe linga postul de traducator care il ocupam mi s-a dat si sarcina de a ma ocupa de arhiva de retehnologizare,care m-a terminat de tot.Ar trebui sa dau in judecata pe reprezentantii sucursalei ptr daune?deorece eu m-am imbolnavit dat serv lucru care poate fi atestat si de analizele medicale cit si de comisiile de expertiza medicala de la Bucuresti care m-au evaluat clinic recomandindu-mi schimbarea locului de munca.
Intr-adevar, termenul de recurs este de 10 zile si se judeca la Curtea de Apel.
Insa acesta nu se va judeca curand, intrucat se va intra in vacanta judecatoreasca incepand cu 01.07.2013 si pana la 31.08.2013.