avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... As dori sa stiu daca e inchisoare cu executare sau cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

As dori sa stiu daca e inchisoare cu executare sau cu suspendare ! Multumesc !!!

ra estimata: 8:30
Complet: P5
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: Dos....H O T Ã R Ã ª T E În baza art 87 alin 1 din O.U.G nr 195 / 2002 cu aplicarea art 320/1 alin 7 C.pr.pen condamnă inculpatul , , fără antecedente penale, domiciliat în localitatea , la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală. În baza art 71 alin 2 C.penal interzice inculpatului drepturile prev. de art 64 lit a teza a II a, b C.penal pe durata prev de art 71 C.penal. În baza art 81 C.penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, fixând un termen de încercare, în baza art 82 C.penal, de 3 ani şi 3 luni În baza art 71 alin 5 C.penal pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei aplicate se suspendă şi executarea pedepsei accesorii. Atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art 83 C.penal. În baza art 191 alin 1 C.pr.pen obligă inculpatul să plătească suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, în acestea fiind incluse şi cheltuielile judiciare reprezentând onorariu apărător oficiu, conform art 189 alin 1 C.pr.pen. Cu drept de recurs în 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.06.2013. Preşedinte,
Document: Hotarâre 1134/2013 12.06.2013
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 18:39, 16 Iunie 2013
Este pedeapsa cu suspendare, deci deocamdata nu veti face inchisoare.
Atentie, hotararea nu este definitiva, procurorul poate face recurs.

va multumesc! da ce este posibil sa faca recurs si sa o transforme in executare??
Da, este posibil sa faca recurs. Cat despre o eventuala solutie a instantei, nu sunt in masura sa comentez..
Cel mai bine este sa treceti pe 25.06.2013 pe la instanta care v-a condamnat si sa intrebati daca parchetul a declarat recust in dosarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal xntcristina xntcristina Buna ziua ! Va rog daca poate cineva sa imi spuna daca dupa 1 febr / 2014 se schimba ceva in dosarul meu de condamnare pe care am sa-l relatez ? Soluție ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa stiu daca pot cere o achitare, ce pasi trebuie sa urmez mentioned ca nu am avocat Ciprian1George Ciprian1George În baza art. 87 alin. 5 din OUG nr. 195/2002 republicata cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul D la pedeapsa de 1 an şi 4 luni ... (vezi toată discuția)
Poti avea trei suspendari care sa ramana doar la stadiul de suspendare popesculi popesculi am deja o Suspendare pentru: Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul POPESCU COSTIN - LIVIU, necunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)