avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sistare pensie de intretinere (ne)platita de fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sistare pensie de intretinere (ne)platita de fosta sotie

Buna ziua ,am 48 ani si in urma unei boli am suferit o amputatie de gamba .In acelasi timp sotia mea m-a parasit si In urma divortului instanta a hotarat sa oblige parata la plata unei pensii in cuantum de 50 de roni pe luna.La ora actuala pensia mea de invaliditate gradul 1 este diminuata cu aceasta suma care se presupune ca o primesc de la fosta sotie.Cum eu nu am primit niciodata nici macar 1 ron si deasemenea varianta unei plangerii pentru abandon de familie pica, as dori sa stiu daca pot renunta de bunavoie la aceasta pensie acordata de catre instanta si care este procedura pe care trebuie sa o urmez.
va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Pensiei pentru limita i se poate adauga pensia de handicap? rusugaby rusugaby Buna ziua, tatal meu, pensionar, a suferit o amputatie de gamba datorita unei boli. Poate beneficia pe langa pensia pentru limita de varsta si de pensie de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea gradului de invaliditate anucy anucy Buna ziua,unchiulmeu a suferit un accident in anul 2003 si in prezent are invaliditate ireversibila,fiindu-i amputat piciorul.din 2003 a primit gradul 1 de ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate neldanescu neldanescu Am fost pensionat anticipat in martie 2012, in 20 septembrie 2012 am suferit o amputatie de gamba. Ce trebuie sa fac sa obtin pensie de invaliditate si ce acte ... (vezi toată discuția)