avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna Ziua - acuzatie de furt din gestiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna Ziua - acuzatie de furt din gestiune

Am lucrat ca vanzatoare si am facut greseala sa scot de pe un bon 3 produse care au fost platite pt mine de un client. Seful ma acuzat de furt ma suspendat 3 luni iar acum am auzit ca a facut plangere la politie pt furt impotriva mea.Nu am primit nici o instiintare acasa sa ma prezint pt declaratii iar seful a zis ca isi retrage plangerea daca semnez ca m furat din gestiune. ideea e ca nu am avut treaba cu gestiunea si ma gandesc ca daca semnez e de rau. intrebarea este daca pot lucra in alta parte cu plangerea respectiva sau trebuie sa astept sa se termine investigatia? Sincer habar nu am ce se poate intampla.Pot sa merg la politie sa verific daca este plangere facuta? ar trebui sa aiba dovezi pt a face plangere iar eu stiu ca nu sunt dovezi iar plangerea a venit ca o razbunare ca am facut plangere la itm si la seful superior pt neplata salariului

Alte discuții în legătură

Complicitate furt mirela4iubi mirela4iubi Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt nefondata nita_liviu nita_liviu M-am angajat legal la un magazin cu bauturi alcoolice imbuteliate in luna februarie. Nu am preluat gestiunea cu inventar cu ar fi fost normal, mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)
Cercetare dosar penal georgiana10 georgiana10 buna ziua, ma puteti ajuta cu niste rasp,va rog... am lucrat la un magazin alimentar, eram doar 2 vanzatoare. aveam un caiet unde tineam evidenta intrarilor si ... (vezi toată discuția)