avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cedare drum primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cedare drum primariei

Imi puteti comunica, care este procedura standard in cazul in care se doreste trecere unui drum de servitute privat, in patrimoniul structurii administrativ-teritoriale locale.
Mai exact, pot adresa primariei o cerere semnata de catre toti coproprietarii, care va include datele personale, modul de dobandire al terenului, cadastru, extras de cf de informare si motivarea cererii, iar ulterior dupa ce avem Hotararea de Consiliu Local cu acceptarea, sa facem oferta de donatie si in forma autentica, sau este necesar a priori, ca la cererea mai sus mentionata sa anexam si oferta de donatie(act autentic) plus celelalte documente necesare?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despre drum de servitute GigiCiubuc GigiCiubuc Buna ziua, Prin 2007 am cumparat un teren la munte ce include si un drum de servitute ce este pe harta insa nu este marcat, aranjat pe teren; ca sa ajung la ... (vezi toată discuția)
Donatie teren - donatorul in strainatate Andreeaf Andreeaf Buna ziua, am o intrebare legata de donarea unui teren, mai exact, o cunostinta care nu este in tara ar dori sa doneze un teren, de aici din Ro, unei ... (vezi toată discuția)
Reparcelare teren birtadan birtadan Am cumparat o parcela de teren iar conform Puz-ului parcela se afla in drum. E posibil ca vanzatorul, care a mai vandut inca doua parcele situate dupa terenul ... (vezi toată discuția)