avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru, concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru, concediu de odihna

am de luat 2 zile libere de luna trecuta. miercuri termin concediul de odihna. pot in continuarea concediului de odihna sa-mi iau cele 2 zile libere sau trebuie sa ma prezint la serviciu. Eventual ce reglementari legale sunt pe aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:52, 17 Iunie 2013
1. Faceti o cerere catre angajator sa va aprobe cele doua zile libere.

2. Fara aprobare de la angajator nu puteti sta in liber, posibil sa va sanctioneze pentru absente nemotivate.
Ce fel de zile libere aveti de luat? In general acestea se iau in acord cu conducerea unitatii, daca e vorba de zile libere platite pentru orele suplimentare. Daca e vorba de repaus saptamanal, atunci RI trebuie sa precizeze zilele in care se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari libere CHIRICA PARASCHIVA CHIRICA PARASCHIVA dupa terminarea CM se pot lua in continuare libere? (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal si acordare concedii alexysinlove alexysinlove Buna ziua, - stabilind repausul saptamanal la tura de 12/24,12/48 dupa 48 de ore de munca (4 ture, in chiar cele 48 ore libere de dupa al 2 set de 12 cu 24) ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este șofer de tir in italia cu contract pe românia ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Soțul meu este șofer de tir in Italia cu contract pe România in mom in care vine aks in co deșii are contract nederminat este trecut absent nemotivat .sau ... (vezi toată discuția)