avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperari libere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperari libere

dupa terminarea CM se pot lua in continuare libere?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:04, 2 Mai 2009
Zilele de concediu de odihna se acorda in functie de timpul EFECTIV lucrat in anul respectiv. Daca nu exista o planificare anuala a concediilor de odihna, si angajatorul este de acord cu cererea dvs, va puteti lua in continuarea concediului medical concediu de odihna in conditiile de mai sus.
CHIRICA PARASCHIVA a scris:

dupa terminarea CM se pot lua in continuare libere?

Va referiti la zilele libere pentru orele suplimentare lucrate inainte de intrarea in CM?
Aceste zile libere se iau de obicei pe baza unui grafic, a unei planificari care are in vedere asigurarea cu personal a serviciului. Dar avand in vedere ca sunteti in CM, conducerea poate sa va aprobe sa luati si zilele libere in continuarea acestui concediu. Faceti o cerere sa va aprobe liberele. Am inteles ca aveti ceva probleme la locul de munca si e bine sa aveti aprobare scrisa sa nu va treziti cu absente nemotivate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2009
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna balina82 balina82 imi pot lua 1 zi aferenta concediului de odihna si sa fac cererea dupa? (vezi toată discuția)
Program de lucru, concediu de odihna florysx florysx am de luat 2 zile libere de luna trecuta. miercuri termin concediul de odihna. pot in continuarea concediului de odihna sa-mi iau cele 2 zile libere sau ... (vezi toată discuția)
Anuntarea concediului de odihna andreipaul andreipaul Buna ziua, Cu ce perioada inainte trebuie facuta cererea pentru concediu de odihna? Intreb deoarece eu am facut aceasta zile cu 30-33 zile inainte de ... (vezi toată discuția)