avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cerere suspendare activitate Asigurãtor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cerere suspendare activitate Asigurãtor

in ce conditii pot cere in instanta suspendarea activitatii unei societati de asigurare?
Cel mai recent răspuns: Roxana Ana Cernat , Consultant resurse umane 19:48, 21 Iunie 2013
Lege nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare si supraveghere a asigurarilor reglementeaza atributiile Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), atributii printre care se numara si cea de a primi si a raspunde sesizarilor si reclamatiilor care vizeaza activitatea asiguratorilor, reasiguratorilor si intermediarilor in asigurari si/sau reasigurari. Trebuie avut, de asemenea, in vedere ca CSA este cea care aproba - prin Decizii - suspendarea, la cerere, a activitatii unui asigurator.

Pentru a raspunde la intrebarea dvs., asa cum ati formulat-o - "in ce conditii pot cere in instanta suspendarea activitatii unei societati de asigurare?" trebuie sa cunosc mai multe informatii: in ce calitate formulati cererea de suspendare a activitatii unei societati de asigurare, care este motivul solicitarii acelei suspendarii, care au fost eventualele raspunsuri primite de la CSA in aceasta privinta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un pfa pentru broker in asigurari Jeremy Jeremy 1. Ce taxe si impozite platesc catre stat daca eu ca titular al PFA-ului dupa cel infiintez, mai lucrez intr-o institutie care plateste contributiile catre ... (vezi toată discuția)
Refuz plata daune carpatica pentru accident usor Catalin Benea Catalin Benea Buna ziua, Sunt un asigurat RCA Carpatica care a produs un accident usor, mai bine zis o tamponare in spate a unui autoturism, din vina mea. Sunt asigurat RCA ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate de brokeraj ionescucarmen ionescucarmen o persoana doreste sa infiinteze o societate de brokeraj. am vazut ca actul normativ ce reglementeaza societatea de brokeraj este legea 32/2000 art 33-36. imi ... (vezi toată discuția)