avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului - corespondenta cu cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului - corespondenta cu cartea de munca

pot sa fiu angajat cu o meserie (cocsar) la cartea de munca si in fisa postului sa fiu trecut cu alta meserie ca pregatitor sarja.Orce document scot de la locul de munca imi da cu meseria de cocsar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 20 Martie 2014
Functia prevazuta in carnetul de munca trebuie sa corespunda cu cea din fisa postului.
Daca nu corespunde ce risca angajatorul.
Nu risca nimic .
Limita de competenta.In functie de necesitati,participa si in alte locuri de munca sa execute si alte sarcini de serviciu ,(conform instructiunilor in vigoare) altele decat cele din sector ,in conformitate cu dispozitiile primite de la conducatorul locului de munca pentru care are pregatirea sau instruirea corespunzatoare. E corect pentru fisa postului.
nu se poate.
fisa postului se intocmeste pentru postul care sunteti incadrat

Alte discuții în legătură

Sarcini care nu se regasesc in fisa postului Monica0505 Monica0505 Buna ziua, lucrez in sistemul. sanitar in sectie de Pediatrie. Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez daca de la nivel managerial mi se dau sarcini care nu se ... (vezi toată discuția)
Sarcini in afara fisei postului miniel miniel Am fost amenintata ca voi fi data afara disciplinar daca nu indeplinesc si alte sarcini in afara fisei postului.Mai exact sa inregistez facturi de clienti in ... (vezi toată discuția)
Fisa postului gabisim gabisim Buna ziua sa dori sa stiu cine poate sa-mi intocmeasca fisa postului. Mentionez : Anumite persoane cum ar fii Ing Sef vrea sa-mi puna alte atributii in-afara ... (vezi toată discuția)