avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită motiv contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

motiv contestatie executare

Buna ziua!
Am " fericita" calitate de debitor in doua dosare de executare diferite:
1.Sunt director administrator la o societate comerciala la care s-a dispus executarea silita pentru suma de 40.000ron de catre executor (tatal);actiunea introdusa si aprobata de judecatorie la 01.01.2013.Nu am avut motive de contestatie si nici nu doresc sa contest in continuare.
2.Sunt persoana fizica executata pentru un credit de nevoi personale pentru suma de 30.000ron de catre executor(fiul);actiunea introdusa si aprobata de judecatorie la 01.4.2013.
In dosarul de executare , prin
procesul verbal de situatie

Domnul (fiul) foloseste date si elemente din dosarul tatalui (vanzarea unui fond de comert, situatia activitatii societatii, etc )
Intrebare: pot solicita (eventual prin contestatie) recuzarea D-lui executor fiu?Este corect (legal...) sa se divulge informatii tata-fiu?poate fi un motiv serios de contestatie la executare, sau chiar suspendare?Aveti si alte idei?
Va multumesc?
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:30, 17 Iunie 2013
Cum sa va execute fiul un fond de comert pentru o datorie a persoanei fizice? Este o eroare materiala, nu?

Despre ce informatii de nedivulgat vorbiti aici? Ce este atat de confidential incat sa nu poate fi divulgat in cadrul unui birou de executari silite, intre doi colegi executori?

Acesta este un motiv netemeinic de contestatie, nu aveti vreo sansa cu el.
Nu, fiul a mentionat (desi nu avea nici o calitate in dosarul de societate!) in procesul verbal de situatie ce am facut eu cu fondul de comert in cadrul firmei mele!!!evident informatia i-a dat-o tatal!Iar cei doi colegi sunt tata-fiu!Daca circula nestingherit informatii despre debitori indiferent de cauze , macar sa faca un forum sa se ajute ca lumea , nu?:-/
formulati plangere la Corpul executorilor judectoresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzarea executorului judecatoresc Irina S. Irina S. Procedura de judecata a cererii privind recuzarea executorului judecatoresc este aceiasi cu cea privind recuzarea judecatorului? Daca da, inseamna ca in ... (vezi toată discuția)
A doua rejudecare cu trimitere intr-un dosar de executare silita Astromedia Astromedia Rog frumos sa-mi raspundeti daca este legala a doau rejudecare si ce trebuie facut?. Sunt de 3 ani hartuit, ca parat intimat, intr-un dosar civil ... (vezi toată discuția)
Exceptie sau cerere de constatarea nulitatii ? ContSters40598 ContSters40598 Intro contestatie la executare formulata de mine in calitate de debitor, avand ca obiect constatarea intervenirii perimarii executarii silite, la termenul ... (vezi toată discuția)