avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reformulare cerere sau modificare actiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reformulare cerere sau modificare actiune?

Buna ziua. Inainte de colectivizare am cumparat doua terenuri unul langa celalalt pentru care am acte vanzare-cumparare. Am adresat judecatoriei cerere de chemare in judecata a unui individ care sustine sus si tare ca i-a apartinut. Initial in cerere am solicitatat recunoasterea dreptului meu de proprietate numai pentru un teren. Dupa a treia infatisare am constatat ca el ocupa suprafata din ambele terenuri. Ce trebuie sa fac si cum trebuie sa ma adresez judecatoriei? Mi se admite sa reformulez cererea sau cer modificarea actiunii? Pot cere respectarea dreptului meu si pentru cel de-al doilea teren? Nu doresc sa intru in alte amanunte. Va multumesc si astept indrumare.
Puteti formula o alta cerere si apoi sa cereti conexarea dosarelor, in situatia in care instanta va respinge cererea de "completare/precizare" a obiectului actiunii.

Av. Cermak Iuliana
cred ca este bine sa aveti ajutorul unui avocat si actiunea, cat si "copletarile" acesteia, sa fie facute de catre un specialist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara lollytopp lollytopp Buna ziua!!Sunt intr.o mare dificultate ...in urma cu 6 luni am intrat in posesia unor acte care atesta faptul ca bunicul meu a cumparat un lot de pamant in ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face? wap54 wap54 Am depus la tribunal plangere pentru obligatia de a face cerand raspuns la cererea depusa la prefectura si emiterea unei hotarari. TREBUIE TAXA DE TIMBRU ... (vezi toată discuția)
Rog indrumare de specialitate. joi am proces georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)