Buna ziua. Inainte de colectivizare am cumparat doua terenuri unul langa celalalt pentru care am acte vanzare-cumparare. Am adresat judecatoriei cerere de chemare in judecata a unui individ care sustine sus si tare ca i-a apartinut. Initial in cerere am solicitatat recunoasterea dreptului meu de proprietate numai pentru un teren. Dupa a treia infatisare am constatat ca el ocupa suprafata din ambele terenuri. Ce trebuie sa fac si cum trebuie sa ma adresez judecatoriei? Mi se admite sa reformulez cererea sau cer modificarea actiunii? Pot cere respectarea dreptului meu si pentru cel de-al doilea teren? Nu doresc sa intru in alte amanunte. Va multumesc si astept indrumare.
Puteti formula o alta cerere si apoi sa cereti conexarea dosarelor, in situatia in care instanta va respinge cererea de "completare/precizare" a obiectului actiunii.
Obligatia de a face?
wap54
Am depus la tribunal plangere pentru obligatia de a face cerand raspuns la cererea depusa la prefectura si emiterea unei hotarari. TREBUIE TAXA DE TIMBRU ... (vezi toată discuția)