avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare tevi in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare tevi in bloc

Buna ziua !
Doresc sa schimb tevile de pe ghena din baie si bucatarie din bloc... Va rog, imi puteti spune daca pot face asta, chiar daca nu toti proprietarii de pe scara (partea mea ) vor asta ? Cum sa procedez ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:03, 18 Iunie 2013
In speta fiind vorba despre instalatie parte comuna din imobil,responsabilitatea intretinerii si reparatiei revine exclusiv asociatiei de proprietari
Comunicati oficial intentia dvs presedintelui de asociatie de proprietari
Daca o faceti numai in dreptul apartamentului dv. si numai pentru ca asa doriti, nu pentru ca au fisuri sau sparturi, atunci puteti face lucrarea pe buzunarul dv., iar pe administrator sau pe presedinte doar il instiintati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme asociație de propietari Valutzuu Valutzuu Bună ziua , am probleme cu asociația de proprietari și cu proprietarii aferenți coloanei unde locuiesc. Problema sta cam așa, sunt proprietar al unui ap ... (vezi toată discuția)
Instalatie veche pinky_26 pinky_26 Am si eu o problema daca ma puteti ajuta. Locuiesc intr-o garsoniera care este situata deasupra unui magazin mare de instalatii sanitare. Intre podeaua mea si ... (vezi toată discuția)
Probleme teava parti comune cateldestept cateldestept La solicitarea vecinilor de la etajul superior am permis accesul in apartamentul meu a unui instalator, pentru schimbarea tevii comune de la baie (pe motiv ca ... (vezi toată discuția)