avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen de judecata foarte scurt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen de judecata foarte scurt

Buna ziua!
Suntem o asociatie de proprietari si am depus o cerere de chemare in judecata a unor restantieri pe 13.06.2013.
Incercand sa aflu data primei infatisari, am cautat pe portalul instantelor de judecata si... ce aflu? Ca intr-un dosar "s-au facut modificari" pe 14.06.2013, iar in altul pe 17.06.2013. Amindoua au termen pe 19.06.2013, adica in mai putin de-o saptamina de la depunere.
Stie cineva ce reprezinta acest lucru? Nu e prea devreme?
Cel mai recent răspuns: vsu , utilizator 22:55, 21 Iunie 2013
aveti procesul verbal de la mediator?
Doar am depus cererea de chemare in judecata. N-am ajuns la mediator.
trebuia sa ajungeti inainte de a depune cererea. vi se va pune in vedere.
Probabil aceasta este cauza, pentru care ati primit un termen asa de scurt.
Cred ca nu m-a inteles nimeni.
Am depus cererea de chemare in judecata pe 13, pe 14/17 s-a luat o hotarire, iar pe 19 e infatisarea. Cum ajunge reclamantul sa fie instiintat, in scris, ca are proces? Dar piritul, care nu stie ca e actionat in judecata? Daca n-ajunge nimeni in instanta pe 19, ce se-ntimpla?
Mie mi se pare lipsit de logica.
O sa pun subiectul si la asociatiile de proprietari, poate are cineva o idee mai buna, fara suparare!

Alte discuții în legătură

Exceptia tardivitatii introducerii plangerii penale gyandy gyandy Buna ziua,am o intrebare. Am facut o plangere penala ptr tulburarea de posesie,art 220 din codul penal.la care am pus poze (65) evidente,doveditoare,plus cele ... (vezi toată discuția)
Mai este cazul de conciliere directa? eugen82 eugen82 Este vorba despre o actiune comerciala in pretentii intemeiata pe raspundere delictuala civila Reclamantul a chemat in judecata pe X si a facut concilierea ... (vezi toată discuția)