Buna ziua. Ma puteti lamuri va rog care sunt pasii pentru a putea monta panouri publicitare pe peretii blocului? De asemenea ma puteti ajuta cu o macar o firma de publicitate care face contract cu asociatiile de proprietari ca eu nu am gasit nimic pe internet? Cum nu avem voie sa mentionam numele persoanelor fizice si juridice va rog sa imi trimiteti in privat firme de publicitate. Multumesc mult.
Pe internet gasiti asemenea firme.
Daca ati gasit "firme care inchiriaza panouri publicitare" este foarte bine. Trimiteti acestor firme o informare in care le spuneti ca asociatia dumneavoastra ofera spatiu de afisare a panourilor publicitare. Va vor contacta penytru ca acestia nu sunt doar "confectioneri" de banere ci firme de publicitate...
Puteti accesa zeci de site-uri unde postati oferta dumneavoastra gratuit...
Multumesc pentru raspuns. Am sa le trimit. Imi puteti spune totusi cum se monteaza legal, adica care sunt pasii de parcurs? Sau se ocupa firma respectiva?
Dom' administrator, daca blocul in care locuiti are "vad", nu tre' sa faceti nimic. Vin baietii de la firme cu oferte. Daca blocul nu are nici-o perespectiva din acest punct de vedere, pentru a face reclama la ceva, trebuie sa-i platiti dvs....
Insa, ca raspuns la intrebare: firma de publicitate face toate demersurile la autoritatile locale (cons. local) pentru a avea aprobarea montarii de banere sau alte chestii cu scop publicitar pe peretii blocului dvs.. De obicei se incheie un contract de inchiriere a spatiului respectiv.