Buna ziua, in 2006 am avut un accident rutier care s-a soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Tin sa mentionez ca aceasta se afla pe partea carosabila fusese oprit de un echipaj de politie pentru ca incalcase niste regului de circulatie, nu a ascultat indicatiile agentului de politie de a astepta in masina pe timpul verificarilor a coborat pe carosabil mi a aprut brusc in fata masinii nu l am putut evita masina mi a derapat si i am prins piciorul intre masina mea si ce a politiei. Partea vatamata a necesitat peste 90 de zile de ingrijiri medicale. Au fost efectuate 2 expertize tehnice de unde arezultat ca aveam in jur de 30 40 km pe ora. La 7 ani de la acest nefericit eveniment primesc o condamnare de la luni cu suspendare sant obligat sa i platesc daune morale si materiale si pe durata termenului de incercare 3 ani si 6 luni nu am voie sa conduc. In acesta decizie se arata ca culpa mea este de 50% iar a partii vatamate de 50%. Ca si cai de atac mai am recursul. Vreau sa intreb daca aceasta sentinta dupa parerea mea NEDREAPTA va ramane acceasi dupa recurs voi putea conduce mai repede de 3 ani si 6 luni pentru ca locul meu de munca depinde in proportie de 90 la suta de permisul de conducere.
Va multumesc!