avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu vatamare corporala

Buna ziua, in 2006 am avut un accident rutier care s-a soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Tin sa mentionez ca aceasta se afla pe partea carosabila fusese oprit de un echipaj de politie pentru ca incalcase niste regului de circulatie, nu a ascultat indicatiile agentului de politie de a astepta in masina pe timpul verificarilor a coborat pe carosabil mi a aprut brusc in fata masinii nu l am putut evita masina mi a derapat si i am prins piciorul intre masina mea si ce a politiei. Partea vatamata a necesitat peste 90 de zile de ingrijiri medicale. Au fost efectuate 2 expertize tehnice de unde arezultat ca aveam in jur de 30 40 km pe ora. La 7 ani de la acest nefericit eveniment primesc o condamnare de la luni cu suspendare sant obligat sa i platesc daune morale si materiale si pe durata termenului de incercare 3 ani si 6 luni nu am voie sa conduc. In acesta decizie se arata ca culpa mea este de 50% iar a partii vatamate de 50%. Ca si cai de atac mai am recursul. Vreau sa intreb daca aceasta sentinta dupa parerea mea NEDREAPTA va ramane acceasi dupa recurs voi putea conduce mai repede de 3 ani si 6 luni pentru ca locul meu de munca depinde in proportie de 90 la suta de permisul de conducere.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
bogdannp, utilizator
Eu cred ca puteti schimba in bine solutia data de instanta de fond.
Incercati, chiar daca sunt ceva costuri.
Daca ramane la fel nu o sa mai puteti conduce mai repede daca aveti aceasta obligatie stabilita prin hotararea de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu victime Jokerush Jokerush Buna seara, O ruda de a mea a avut un accident auto in data de 20 Aprilie 2014 (duminica pastelui) soldat cu accidentarea unei persoana. Accidentul s-a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa Rhiann Rhiann Buna,as dori niste informatii in legatura cu o fapta savarsita de mine catalogata ca Vatamare Corporala Din Culpa.Astazi eram in fata blocului incercam sa ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune materiale si victime ranite usor Bora Irina Bora Irina Acum 2 sapt s-a petrecut urmatorul accident: Pe un carosabil umed, soferul autoturismului in care ma aflam a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment in care a ... (vezi toată discuția)