avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor
Discuție deschisă în Executare silită

executor

Buna ziua! Poate un executor judecatoresc sa trimita unei institutii cerere de poprire pe salariul unui angajat fara ca sa existe o hotarare judecatoreasca si fara notificare sau somatzie?
Executorul fiind angajat de catre o cooperativa de credit si cerandu-i salariatului si cheltuieli de executare.
Mentionez ca salariatul a intarziat cu rata doua luni de zile.
Cel mai recent răspuns: asandra2004 , utilizator 21:59, 9 Martie 2009
Poate daca are la baza un titlu executoriu, nu trebuie sa fie neaparat o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie.
exista un contract de credit in care se stipuleaza ca " prezentul contract constituie titlu ececutoriu".
Paaai, ce spune legea bancara? Contractul de credit constituie titlu executoriu, boon!
Ce spune art. 454 (1) Cpc? Punem intrebari retorice?
care-i legea bancara?
unde scrie ca un contract de credit constituie titlu executoriu?
omul a incheiat nu cu o BANCA contractul, ci cu o cooperativa de credit.
bttb63 eu vorbesc de principii nu de institutzii...intzelegi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari creante. este legal ? adriana_25 adriana_25 In urma neplatii unor rate la o banca, o firma recuperari creante COFIDIS IFN S.A., ne-a solicitat noua, care suntem tert poprit in acest caz, sa oprim o ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar robertaarmena robertaarmena Salut!Am o intrebare : un executor bancar imi poate pune poprire pe salar fara a avea o hotatrare sau sentinta judecatoareasca in acest sens? (vezi toată discuția)
Executare " silita "?! mancipri mancipri este legal daca ai intarziat cu 2 rate la o banca , acea banca sa trimita la locul de munca si datornicului si girantului o notificare prin care sa ceara sa le ... (vezi toată discuția)