avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa

Vreau sa vand o casa proprietate personala. As vrea sa stiu ce ramane in casa dupa ce plec? Iau mobila, obiectele de uz casnic, covoarele, lustrele, obiectele personale. Pot lua cabinele de dus, caloriferele, chiuvetele? Cum e corect? De regula cum se procedeaza in asemenea situatii?
Cel mai recent răspuns: puiustelian57 , utilizator 15:59, 23 Iunie 2013
Corect este sa ramana bunurile care aduc imbunatatiri locuintei, de genul caloriferelor, obiectelor sanitare, etc! Dvs. va luati mobila si obiectele personale. Desigur, sunt si proprietari care atunci cand instraineaza o locuinta, inteleg sa ia tot, de la cada, chiuvete, calorifere, pana la ferestre si usi, dar, totusi, sa pastram decenta si bunul simt... :console:
multumesc!
daca cumparatorul accepta sa cumpere locuinta fara acele bunuri puteti, dar daca o prezentati intr-un fel si ulterior o vindeti in alta stare fizica,puteti fi dat in judecata
MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa imi faca ceva - nerespectare intelegere verbala in privinta bunurilor mobile Liviutz192000 Liviutz192000 De curand am achizitionat un imobil si acel imobil mi s-a promis mobilat. Si am mers pe incredere nu s-a specificat in contract Scrie doar asa: PARTILE ... (vezi toată discuția)
Cota redusa de tva pentru locuinte noi. conditii Tudor Birlea Tudor Birlea La art. 140 alin. 2^1 lit. c) apare urmatoarea exprimare: \"(...) Cota redusă se aplică numai în cazul locuinţelor care în momentul vânzării pot fi ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil executat silit-ce are dreptul sa ia debitorul ciprian333 ciprian333 Am adjudecat un imobil executat silit. Ce are dreptul sa ia debitorul la plecarea din imobil? Poate lua usile, ferestrele obictele sanitare din baie, ... (vezi toată discuția)