avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune morale si materiale in caz de accident soldat cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune morale si materiale in caz de accident soldat cu deces

Fratele meu a a murit in urma unui accident rutier petrecut in Franta in data de 13.05.2013. Accidentul a fost declarat accident de munca, reprezentantii firmei la care lucra deplasandu-se in Franta si facand formalitatile necesare la momentul respectiv.
Intrebarea mea este in cat timp pot solicita despagubiri materiale si morale din partea celui care a provocat accidentul si l-a omorat pe fratele meu.
Cel mai recent răspuns: Oana-Maria Pitiritean , Avocat 08:08, 18 Iunie 2013
puteti solicita daune materiale timp de 3 ani de la momentul producerii accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. In cazul in care parintii nostri (el fiind ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale in urma unui accident de munca mortal in franta niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. Problema este ca el era in divort, procesul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier andreeey4ever andreeey4ever buna seara!va rog sa ma lamuriti si pe mine unde pot sa cer despagubiri in cazul in care un membru al familiei a murit intr-un accident rutier in timp ce venea ... (vezi toată discuția)