avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare

Buna ziua.

Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG 29/2011.
Va multumesc

Adresa de email premiersoft@gmail.com
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 09:59, 18 Iunie 2013
Minighid privind restructurarea companiilor
[ link extern ] /

www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
ContSters257414, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)
Model plan restructurare/redresare financiara diskus diskus Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare loredana7703 loredana7703 Buna seara Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)